OK

Teamet bag Capidea

Vores team

Bag Capidea står et kompetent og erfarent team, der tilsammen har mere end 60 års erfaring i kapitalfondsbranchen. Vi har arbejdet sammen siden 2006 og har stort fokus på et ærligt, effektivt og respektfuldt samarbejde, både medarbejderne imellem samt med vores investorer og porteføljevirksomheder. Vi arbejder ud fra et sæt kerneværdier bestående af åbenhed, tillid og tilgængelighed.

Vores primære mål er at yde værdiskabende support med blandt andet hjælp og sparring til ledelsen i vores porteføljevirksomheder. Derfor er vores team sammensat af dygtige og erfarne folk, der har bevæget sig i det danske erhvervsliv i en årrække. Det sikrer, at vi ikke kun kan bidrage med kapital, men også viden, erfaring og netværk til vores porteføljevirksomheder. På den måde kan vi gøre en ekstra indsats for at sikre optimering og vækst i virksomheder på en ansvarlig og effektiv måde.

Erik Balleby Jensen, Partner & CEO

Tlf.: (+45) 33 38 68 01

Mobil: (+45) 21 23 33 36

E-mail: ebj@capidea.dk

LinkedIn Profil

Baggrund

Erik Balleby Jensen er uddannet Cand.merc samt MBA, og var før han etablerede Capidea Director i CVC Capital Partners i Danmark. Tidligere har Erik været afdelingsdirektør i Unibank og Senior Manager i Accenture. Erik har i Capidea primært været ansvarlig for fondens distributionsvirksomheder, og var bestyrelsesformand i EET Nordic Group og en del af bestyrelsen i Schades, Aagaard og Klokkerholm Karosseridele. Erik er formand for bestyrelsen i API og bestyrelsesmedlem i Creativ Company og Budweg.

Jens Thøger Hansen, Partner

Tlf.: (+45) 33 38 68 02

Mobil: (+45) 40 34 64 62

E-mail: jth@capidea.dk

LinkedIn Profil

Baggrund

Jens Thøger Hansen er uddannet civilingeniør og HD(F) og har tidligere arbejdet med strategisk forretningsudvikling i industrivirksomheder som Brdr. Hartmann, Skjern Papirfabrik og SIS International samt med Corporate Finance i Danske Bank og EY. Thøger har primært været ansvarlig for Capideas produktionsvirksomheder og er en del af bestyrelsen i BROEN-LAB, Guldager og Westpack. Herudover var Thøger bestyrelsesformand i K.P. Komponenter, Union Engineering og en del af bestyrelsen i EET Nordic Group.

Nicolai Jungersen, Partner

Tlf.: (+45) 33 38 68 03

Mobil: (+45) 41 19 41 26

E-mail: unj@capidea.dk

LinkedIn Profil

Baggrund

Nicolai Jungersen er uddannet cand. jur. fra Københavns Universitet og har en MBA fra INSEAD. Nicolai har arbejdet hos den skandinaviske kapitalfond Procuritas Partners, ABN Amro (London) og som advokat i Kromann Reumert. Nicolai har i Capidea primært været ansvarlig for forbrugerrelaterede virksomheder og er bestyrelsesmedlem i Ellepot. Nicolai har tidligere været en del af bestyrelsen i Aagaard, Inspiration, Nümph og Xstream.

Martin Jørgensen, Partner

Tlf.: (+45) 33 38 68 04

Mobil: (+45) 29 21 03 05

E-mail: mj@capidea.dk

LinkedIn Profil

Baggrund

Martin Jørgensen er uddannet Cand.merc.aud og har været ansat i Capidea siden 2007. Som tidligere ansat i PwC har Martin deltaget i revision og rådgivning af en lang række børsnoterede klienter samt rådgivet kapitalfonde og industrielle virksomheder i forbindelse med køb og salg af virksomheder. Martin har arbejdet med en række af Capideas investeringer og er bestyrelsesmedlem i Creativ Company og Westpack. Martin har tidligere været en del af bestyrelsen i Aclass.

Henrik Normann, Partner

Tlf.: (+45) 33 38 68 05

Mobil: (+45) 20 94 93 26

E-mail: hnk@capidea.dk

LinkedIn Profil

Baggrund

Henrik Normann er uddannet cand.merc.aef (Applied Economics and Finance) fra Copenhagen Business School og har siden 2007 været ansat i Capidea - først som Associate, derefter som Investment Manager og Director og siden januar 2019 som Partner. Henrik har arbejdet indgående med størstedelen af Capideas investeringer og er bestyrelsesmedlem i Ellepot, Guldager, Budweg og FlexoPrint.

Anders Kiehn Grønborg, Investment Manager

Tlf.: (+45) 33 38 68 07

Mobil: (+45) 29 27 29 85

E-mail: akg@capidea.dk

LinkedIn Profil

Baggrund

Anders Kiehn Grønborg er uddannet Cand.merc.fir (Finansiering og Regnskab) fra Copenhagen Business School og har været ansat i Capidea siden juli 2012 - først som Associate og siden juli 2015 som Investment Manager. Anders har under sine studier arbejdet for Dong Energy og Deloitte. Anders er observatør i bestyrelsen i API Maintenance Systems og bestyrelsesmedlem i BROEN-LAB.

Advisory Board

Capideas Advisory Board består af følgende medlemmer

  • Gert Eg, Advokat
  • Hans Henrik Kjølby, Direktør, Jysk Holding A/S
  • Lars Taarn Pedersen, CEO, SIC Holding
  • Lars Torpe Christoffersen, Direktør og investor
  • Mogens Hugo, Bestyrelsesmedlem

Capidea er en dansk kapitalfond, der foretager langsigtede investeringer i konkurrencedygtige mindre og mellemstore virksomheder. Vi investerer primært indenfor industri, distribution, software, detail og service med det fokus at vokse, styrke og optimere virksomheden i partnerskab med ledelsen

Etableret i 2006

Capidea blev etableret i 2006 og råder i dag over et samlet kapitaltilsagn på 2,3 mia. DKK, der er fordelt på tre fonde. Vores tredje fond blev etableret i 2017 og har et samlet kapitaltilsagn på DKK 860

Kompetent og erfarent team

Vi har et højt erfaringsniveau i Capidea, der betyder at vores beslutninger bunder i mange års erfaring såvel som dybdegående analyser. Det betyder, at vores ledelse og beslutninger i det hele taget, altid bunder i såvel egne erfaringer, som den nyeste viden inden for feltet.

Aktive ejere med fokus på CSR

CSR er et vigtigt begreb for os – og det indgår som vurderingskriterium hos de virksomheder, som vi ønsker at investere i. Vores store fokus på virksomhedsetik gælder især antikorruption og god ledelse, der sikrer attraktive arbejdspladser.