OK

De seneste nyheder

Nyheder

Her finder du en oversigt over de seneste nyheder om og presseomtale af Capidea. Vi har stort fokus på åbenhed som en af vores kerneværdier, og derfor kan du til hver en tid følge med i vores arbejde via links på denne side. Skulle du have spørgsmål til vores nyheder eller seneste aktiviteter, kan du altid kontakte os direkte.

Capidea er en dansk kapitalfond, der foretager langsigtede investeringer i konkurrencedygtige mindre og mellemstore virksomheder. Vi investerer primært indenfor industri, distribution, software, detail og service med det fokus at vokse, styrke og optimere virksomheden i partnerskab med ledelsen

Etableret i 2006

Capidea blev etableret i 2006 og råder i dag over et samlet kapitaltilsagn på 2,3 mia. DKK, der er fordelt på tre fonde. Vores tredje fond blev etableret i 2017 og har et samlet kapitaltilsagn på DKK 860

Kompetent og erfarent team

Vi har et højt erfaringsniveau i Capidea, der betyder at vores beslutninger bunder i mange års erfaring såvel som dybdegående analyser. Det betyder, at vores ledelse og beslutninger i det hele taget, altid bunder i såvel egne erfaringer, som den nyeste viden inden for feltet.

Aktive ejere med fokus på CSR

CSR er et vigtigt begreb for os – og det indgår som vurderingskriterium hos de virksomheder, som vi ønsker at investere i. Vores store fokus på virksomhedsetik gælder især antikorruption og god ledelse, der sikrer attraktive arbejdspladser.